30.5.12

EU de Catarroja denunciarà al proper Ple al Regidor del PP que va amenaçar a la representant d'EU


Els fets que denuncia EU de Catarroja varen ocórrer a la darrera reunió del Consell d’Administració d’ESERCA i impliquen al regidor del PP Agustín Mimbrera De La Coba.

Agustín Mimbrera
Regidor del PP 
El passat  27 d’abril a la reunió del Consell d’Administració d’ESERCA varen ocórrer uns fets protagonitzats pel regidor del Partit Popular Agustí Mimbrera de la Coba que hem de qualificar com lamentables, antidemocràtics i fora de tot context en un sistema democràtic.

Davant del debat i les posicions polítiques de la portaveu d’Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo, Agustín Mimbrera de la Coba lluny de contrarestar políticament s’alçà del seient i de peu i de forma amenaçant increpà a la portaveu d’Esquerra Unida llançant tals improperis que la seua actitud quedà totalment fora de lloc per a una institució democràtica.

El regidor del Partit Popular Agustí Mimbrera de la Coba amb el seu comportament ha demostrat que no té les característiques i aptituds mínimes necessàries per a ostentar un càrrec públic ja que en un sistema democràtic i de pluralisme polític el no acceptar o no entendre la crítica política t’invalida.

L’equip de govern de Catarroja no està al nivell polític que es requereix, no donen explicacions de la seua gestió, no contesten a les preguntes de l’oposició, la mala gestió ja és evident en nombrosos àmbits municipals, no compleixen ni els acords que ells mateixa aproven, quan els demanen explicacions polítiques de les decisions que duen a ple no les saben explicar i la majoria sembla que no s’han llegit ni els papers i el que ja no es pot tolerar es que quan no tinguen públic increpen a la portaveu d’EU per fer la seua tasca de fiscalització perquè ni accepten ni comprenen la crítica política.

Esquerra Unida te el dret i l’obligació d’exercir la seua tasca fiscalitzadora com a oposició dintre d’este consistori així com a fer les propostes i les crítiques polítiques que considere oportunes dintre del seu dret a la participació. En un sistema polític democràtic s’ha d’acceptar, reconèixer i tolerar els diferents posicionaments polítics. 


Si EU de Catarroja ha demanat la dimissió de Regidors del PP en aquesta legislatura és per que considerem que l’actual equip de govern no està capacitat per a gestionar el nostre poble, cosa que es demostra cada dia i cada ple que passa.  Al PP li interessa dir ara que la crítica és personal però el realment cert és que les dimissions demanades per l’oposició (en aquesta legislatura s’han demanat més dimissions que en les anteriors 2 legislatures governades també pel PP) són en resposta a una forma de fer política (que no a unes idees).